Productspecificatie

Productnaam
Turko taart
Productinformatie
Glutenvrij wordt gemaakt van ingredienten waar geen gluten in zitten. Maar kan wel sporen van gluten bevatten. Doordat het in een open bakkerij wordt gemaakt!
Afbeelding
Ingredienten
Ingrediƫnten: MELK, suiker, roomboter(MELK), HAZELNOTEN, Plantaardig Vet(Palm, Kokos), maiszetmeel, water, EI-EIwit, EIgeel, Plantaardige Olie(Raapzaad), aardappelzetmeel, MELKpoeder (magere), invertsuikerstroop, Kleurstof(E150a, E160a), Geheel Gehard Plantaardige Vet(palmpit, palm), glucosestroop, Stabilisator(E415, E412), koffie-extract, fructosestroop, bakkerszout, Aroma(Aroma, Bourbon vanille extract), Draagstof(E1520, E1519), Verdikkingsmiddel(E410), Voedingszuur(E330, E270), Zuurteregelaar(E500, E330), saffloer (concentraat), vanille, wortel (concentraat), zetmeel (gemodificeerd), Antiklontermiddel(E535), Antioxidant(E300), Conserveermiddel(E202), Emulgator(E322(SOJA), E471, E475), kaliumjodide, koffiepoeder
Allergenen
Melk, Soja, Ei, Noten, Hazelnoten
Bewaaradvies
Houdbaarheid: ca. 9 dag(en).
Bewaartemperatuur: 7 °C

Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram

Energie KJ 2321.92 KJ
Energie KCal 554.58 KCal
Eiwit 6.02 g    
Koolhydraten 38.26 g    
   - Suikers 37.52 g    
Vetten 42.19 g    
   - Verzadigd 20.2 g    
Voedingsvezels 1.89 g    
Zout 0.07 g